BlomBlom Mijdrecht

Jetske bij De Huifkar


Geplaatst op: 5 oktober 2012

Op zaterdag 6 oktober van 11 tot 16 uur kan men weer bij tuincentrum De Huifkar aan de Oosterlandweg 32 te Mijdrecht terecht voor Jetske's natuurlijke aroma en kruidentherapie.

Jetske maakt alles op intuïtie en op ambachtelijke wijze, 100% natuurlijke producten van kruiden, bloemen en planten. Crèmes en heilzame oliën, helend voor huid, lichaam en geest. Van een psoriasis -en eczeemcrème die echt werkt, anti-verouderingscrème of hand- en voetcrème tot producten voor pijnlijke spieren en gewrichten zoals bij reuma, artrose en fibromyalgie, maar ook voor hoofdpijn en migraine. Haar aromatherapie helpt o.a. bij slapenloosheid, stress, depressie en overgangsklachten. Jetske’s kruidentherapie helpt tevens bij diabetes en te hoog cholesterol, de stoelgang en overgewicht.

Al in de verre oudheid gebruikte men de essentiële olie uit kruiden, bloemen en planten voor het genezen van kwalen. Jetske is ook heldervoelend en magnetiseur -healer met goede resultaten. Tevens kan men bij Jetske terecht voor gratis advies. Voor vragen bel Jetske: 0642364491

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jetske bij De Huifkar

Op zaterdag 6 oktober van 11 tot 16 uur kan men weer bij tuincentrum De Huifkar aan de Oosterlandweg 32 te Mijdrecht terecht voor Jetske's natuurlijke aroma en kruidentherapie. Jetske maakt alles op intuïtie en op ambachtelijke wijze, 100% natuurlijke producten van kruiden, bloemen en planten. Crèmes en heilzame oliën, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: