0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Week van de Coming Out voor jongeren


Geplaatst op: 5 oktober 2012

Na een succesvolle eerste themaweek ‘Week van de opvoeding' zet het jongerenwerk van Stichting De Baat de komende week het thema ‘Coming Out' centraal, welke aansluit bij de ‘Nationale Coming Out Dag' op 11 oktober.

Tijdens de Nationale Coming Out week kunnen jongeren ervaringen delen met of als homoseksueel of lesbienne. Het jongerenwerk zal jongeren die week via Veenig,Twitter en Facebook informeren en uitdagen na te denken over seksuele diversiteit onder jongeren.

In de week van 8-14 oktober worden er op diverse locaties binnen De Ronde Venen de regenboogposters opgehangen om de bespreekbaarheid van seksuele diversiteit te vergroten.

Op zaterdag 13 oktober zal het jongerenwerk van Stichting De Baat met een team te vinden zijn op het Raadhuisplein in Mijdrecht waar jongeren ‘uit de kast' kunnen komen, terecht kunnen met hun hulpvragen en/of meer informatie kunnen krijgen over dit onderwerp. Zo wil het jongerenwerk van Stichting De Baat de LHTB-jongeren (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders) binnen De Ronde Venen steunen die het gevoel hebben er alleen voor te staan omtrent hun ‘coming out' of die slachtoffer zijn van pesterijen, discriminatie of geweld.

Het Jongerenwerk organiseert, naast de themaweken, activiteiten die met en door jongeren worden georganiseerd, geeft hulpverlening aan jongeren en organiseert verschillende cursussen en feesten voor jongeren tussen de 10 en 24 jaar.

De Week van de Coming Out zal worden opgevolgd door de ‘Week van de Armoedebestrijding' en de ‘Week van de Nacht'. Meer hierover op de website: www.veenig.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Week van de Coming Out voor jongeren

Na een succesvolle eerste themaweek ‘Week van de opvoeding' zet het jongerenwerk van Stichting De Baat de komende week het thema ‘Coming Out' centraal, welke aansluit bij de ‘Nationale Coming Out Dag' op 11 oktober. Tijdens de Nationale Coming Out week kunnen jongeren ervaringen delen met of als homoseksueel of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: