12 ½ jaar All that's jazz bij Rick fm


Geplaatst op: 4 oktober 2012

Zondag 14 oktober 2012 bestaat het aansprekende programma met moderne jazzmuziek: ‘All That's Jazz', exact 12 1/2 jaar. Totaal 2.600 uur moderne jazzmuziek: een unicum voor de huidige publieke omroep in Nederland.

Elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 uur en donderdagnacht van 00:00 tot 02:00 uur verzorgt jazzkenner, producer én concert- en platenrecensent Rolf Polak dit programma, dat boordevol zit met bebop, cool jazz, blues, west coast jazz, hard bop, big band & latin jazz plus alle overige jazzmuziekstijlen.
De naam van dit programma verwijst eigenlijk al naar deze grote diversiteit.

Het eerste uur wordt altijd in een uniek bedacht concept: ‘Het Estafette Format' geproduceerd en in het tweede uur wordt steeds een Jazzprofiel van een (vaak Nederlandse) jazzmusicus, compleet met biografie, carrièreverhaal en natuurlijk veel van zijn of haar opgenomen jazzmuziek gepresenteerd.

En in deze jubileumuitzending, zal dit keer vanaf 21:00 tot 23:00 uur, aandacht besteed worden aan 3 legendarische bebop grondleggers: altsaxofonist Charlie Parker, pianist Thelonious Monk en trompettist Dizzy Gillespie.

Het leuke aan dit programma met moderne jazzmuziek is ook het feit dat de luisteraar actief betrokken wordt bij de uitzendingen. Er wordt namelijk veel achtergrondinformatie verstrekt en de luisteraars kunnen via allerlei manieren reageren.
Ook kan men een verzoek voor een uit te verkiezen maand-cd insturen via het vaste emailadres van dit programma: jazz@rickfm.nl

Jazzliefhebbers, en dat zijn er gezien de reacties bij Rick FM velen, weten inmiddels na 12 ½ jaar jazzuitzendingen exact op welke zender zij elke zondagavond en donderdagnacht moeten afstemmen voor dit programma:
‘All That's Jazz'.

Rick FM is te beluisteren via de kabel op 99.0 FM en op 106.3 FM via de ether en natuurlijk ook wereldwijd met de Live Stream op de PC.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

12 ½ jaar All that's jazz bij Rick fm

Zondag 14 oktober 2012 bestaat het aansprekende programma met moderne jazzmuziek: ‘All That's Jazz', exact 12 1/2 jaar. Totaal 2.600 uur moderne jazzmuziek: een unicum voor de huidige publieke omroep in Nederland. Elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 uur en donderdagnacht van 00:00 tot 02:00 uur verzorgt jazzkenner, producer én … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: