001 - Homan Zonnepanelen

CSW Sponsorloop groot succes


Geplaatst op: 4 oktober 2012

Op woensdag 3 oktober 2012 was het zover, de sponsorloop stond op het programma bij CSW.
Om 17.30 uur stonden alle vrijwilligers al klaar, om alles gereed te zetten voor het programma. De sponsorloop zelf ging van start om 18.30 met de E-F teams als eerste, daarna volgde de andere teams.
Het startschot werd gegeven door Adriaan Vis, hij was uiteindelijk de hoogste bieder van het biedspel met € 999,00, hiervoor bedanken wij hem hartelijk. Tijdens de loop werd er door de vrijwilligers de ingeleverde sponsorformulieren opgeteld van de deelnemers. Het totale bedrag van deze loop heeft voor CSW het mooie bedrag van ruim € 5.600,- opgeleverd.
Dit bedrag word door CSW gebruikt voor de jeugd afdeling. Hierbij moet u denken aan alle faciliteiten die nodig zijn om de jeugd op een mooi verzorgd park met de juiste materialen te laten voetballen.Binnenkort zal worden bekend gemaakt wat er met de opbrengst van de sponsorloop is gedaan.

Wij willen alle sponsoren en vrijwilligers hartelijk danken voor hun bijdrage en inzet om dit resultaat te behalen, maar de grootste dank gaat uit naar de voetballers die zo ontzettend hun best hebben gedaan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW Sponsorloop groot succes

Op woensdag 3 oktober 2012 was het zover, de sponsorloop stond op het programma bij CSW. Om 17.30 uur stonden alle vrijwilligers al klaar, om alles gereed te zetten voor het programma. De sponsorloop zelf ging van start om 18.30 met de E-F teams als eerste, daarna volgde de andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: