001 - Escaperoom aglemeen

Zaterdag 6 oktober; open dag bij Kringkoop in Mijdrecht


Geplaatst op: 3 oktober 2012

Zaterdag 6 oktober is het weer de nationale kringloopdag. In het hele land zijn bij de aangesloten kringloopbedrijven diverse activiteiten. Zo ook bij Kringkoop in Mijdrecht.

Het thema van de nationale kringloopdag is dit jaar de inzameling van tweedehands spullen. Iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk spullen te brengen naar Kringkoop. Doe je dat voorafgaande de kringloopdag dan maak je zelfs kans op een mooie prijs in de Kringloop loterij. Om de kringloop, en daarmee ook hergebruik, in stand te houden is niet alleen het kopen, maar ook het brengen van herbruikbare spullen belangrijk.

Om ook al bij de allerjongsten de bewustwording van hergebruik te stimuleren zijn bij meerdere scholen in de regio, in samenwerking met het NME-centrum, een boeken-ruil-aktie samengesteld. Kinderen kunnen hun eigen (herbruikbare) boek ruilen voor een ander leuk boek.

Vintage en retro zijn helemaal hot en dat merken ze bij Kringkoop ook steeds meer. Hergebruik van goederen en materialen is niet alleen hip, maar het helpt ook de wereldwijde afvalberg te verkleinen en daarmee de CO2-uitstoot te verminderen. Kringkoop vormt hier in de regio een belangrijke schakel tussen gebruik en hergebruik.

Kringkoop is een compleet warenhuis met een heel breed assortiment. Om een beeld te krijgen van dit brede assortiment zet Kringkoop zaterdag 6 oktober haar deuren open voor het publiek. Zo kunnen de klanten achter de schermen kijken in de diverse magazijnen en een indruk krijgen van het belang van het hergebruik, de werkwijze van Kringkoop en kennis maken met de medewerkers van het bedrijf.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 6 oktober; open dag bij Kringkoop in Mijdrecht

Zaterdag 6 oktober is het weer de nationale kringloopdag. In het hele land zijn bij de aangesloten kringloopbedrijven diverse activiteiten. Zo ook bij Kringkoop in Mijdrecht. Het thema van de nationale kringloopdag is dit jaar de inzameling van tweedehands spullen. Iedereen wordt opgeroepen om zoveel mogelijk spullen te brengen naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: