01 - Nooit Gedacht

Kom zaterdag 6 oktober koffie proeven bij de Wereldwinkel Aalsmeer


Geplaatst op: 3 oktober 2012

Sinds deze week heeft de Wereldwinkel een nieuw koffiemerk in de schappen. Café de Origen is een (h)eerlijke koffie met Max Havelaar keurmerk. De koffiebonen zijn rechtstreeks ingekocht bij de coöperaties van kleine koffieboeren door Koffiebranderij Neuteboom uit Almelo. Het assortiment bestaat uit naast rood-, zilver- en goudmerkmelanges ook uit een aantal zeer speciale single koffie's zoals een bijzondere Ethiopië koffie, een Tanzania koffie en arabica koffiebonen uit Guatemala. Naast de gebruikelijke snelfiltermaling zijn er ook een aantal espresso koffie's te koop, zowel bonen als gemalen en een assortiment koffie voor grootverbruikers.

De Wereldwinkel Aalsmeer heeft een kraam op de Boekenmarkt. Kom zaterdag 6 oktober een kopje koffie proeven of haal een gratis proefzakje op waarmee u thuis een zelf een potje koffie kunt zetten.

Een belangrijke doelstelling de Wereldwinkels is het vertellen van het verhaal achter het product. Op de achterkant van een pak Café de Origen staat informatie over de herkomst van de koffie en de koffieboeren. Het Max Havelaar keurmerk garandeert dat de koffieboeren een gegarandeerde minimumprijs krijgen voor hun koffie. Door een goede prijs te betalen voor een goed product kunnen de koffieboeren blijven investeren in het behoud van hun inkomstenbron en hun arbeids- en levensomstandigheden verbeteren.

De Wereldwinkel is gevestigd in de Zijdstraat 15.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom zaterdag 6 oktober koffie proeven bij de Wereldwinkel Aalsmeer

Sinds deze week heeft de Wereldwinkel een nieuw koffiemerk in de schappen. Café de Origen is een (h)eerlijke koffie met Max Havelaar keurmerk. De koffiebonen zijn rechtstreeks ingekocht bij de coöperaties van kleine koffieboeren door Koffiebranderij Neuteboom uit Almelo. Het assortiment bestaat uit naast rood-, zilver- en goudmerkmelanges ook uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: