01 - Nooit Gedacht

Groot Aalsmeers Dictee op zaterdag 17 november 2012


Geplaatst op: 2 oktober 2012

Boekhuis Aalsmeer organiseert op zaterdag 17 november voor de derde maal het Groot Aalsmeers Dictee. Aan het dictee kunnen maximaal 50 personen deelnemen. Inschrijven is vanaf heden mogelijk.

In navolging van het Groot Dictee der Nederlandse Taal, dat elk jaar in december op televisie wordt uitgezonden, vinden overal in het land lokaal georganiseerde dictees plaats. Op zaterdag 17 november organiseert het Boekhuis voor de derde maal het Groot Aalsmeers Dictee. Het dictee is dit jaar wederom de afsluitende activiteit van de Boekhuis Week, die in 2012 plaatsvindt van 10 tot en met 17 november.

Plaats van handeling is dit jaar Het Wapen van Aalsmeer in de Dorpsstraat, waar het dictee net als voorgaande jaren wordt voorgedragen door J.I.M. Hoffscholte, oud-burgemeester van Aalsmeer. Dit zal gebeuren van 18.00 tot 19.00 uur. Terwijl de dictees worden nagekeken, is er voor de deelnemers een buffet. Omstreeks 20.30 uur wordt de uitslag bekendgemaakt. Voor de beste drie deelnemers zijn er fraaie prijzen. Annemarie Braakman (tweevoudig winnares bij de liefhebbers) schrijft dit jaar het dictee dat bestaat uit tien zinnen, in totaal ongeveer driehonderd woorden. Het Groene Boekje vormt vanzelfsprekend de leidraad. Deelnemers strijden in twee categorieën: liefhebbers en specialisten.

Inschrijven
Inschrijven voor het Groot Aalsmeers Dictee kan door u op te geven in het Boekhuis, via boekhuis@ctchoffscholte.nl of via tel. 0297-324454. De kosten zijn € 25,- p.p., het buffet is hierbij inbegrepen. Er wordt aangeraden om niet te lang te wachten, want de inschrijving sluit bij 50 deelnemers.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Groot Aalsmeers Dictee op zaterdag 17 november 2012

Boekhuis Aalsmeer organiseert op zaterdag 17 november voor de derde maal het Groot Aalsmeers Dictee. Aan het dictee kunnen maximaal 50 personen deelnemen. Inschrijven is vanaf heden mogelijk. In navolging van het Groot Dictee der Nederlandse Taal, dat elk jaar in december op televisie wordt uitgezonden, vinden overal in het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: