001 - Escaperoom aglemeen

Asfaltonderhoud Provincialeweg N201 in Vreeland


Geplaatst op: 2 oktober 2012

In de avond en nacht van donderdag 4 oktober, 20:00 uur op vrijdag 5 oktober, 05:00 uur voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit aan de Provincialeweg N201 in Vreeland.
De werkzaamheden betreffen het vervangen van de deklaag van de weg tussen de aansluiting met de Singel en de Raadhuislaan.

Werkzaamheden
De deklaag van de Provincialeweg N201 in Vreeland ter hoogte van de brug over de Vecht moet worden vervangen omdat deze beschadigd is door het vele remmende en optrekkende zware verkeer.

Planning
De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen donderdagavond 4 oktober, 20:00 uur en
vrijdagochtend 5 oktober, 05:00 uur.

Verkeershinder
Het doorgaande verkeer op de N201 wordt gedurende de werkzaamheden met verkeersregelaars om en om langs het werk geleid. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer en de hulpdiensten die voor spoedgevallen voorrang krijgen. Het fietsverkeer kan normaal doorgang vinden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Asfaltonderhoud Provincialeweg N201 in Vreeland

In de avond en nacht van donderdag 4 oktober, 20:00 uur op vrijdag 5 oktober, 05:00 uur voert de provincie Utrecht werkzaamheden uit aan de Provincialeweg N201 in Vreeland.De werkzaamheden betreffen het vervangen van de deklaag van de weg tussen de aansluiting met de Singel en de Raadhuislaan. WerkzaamhedenDe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: