Pr.Beatrixschool in Wilnis voert creatieve actie voor NME-centrum


Geplaatst op: 2 oktober 2012

Toen de leerlingen van de Pr.Beatrixschool in Wilnis er lucht van kregen dat er iets ergs met het NME-centrum De Woudreus kon gaan gebeuren, lieten zij daar geen gras over groeien. Alle creatieve gaven werden aangesproken. Er moest geprotesteerd worden!
In eerste instantie begrepen ze dat het NME gebouw moest worden gesloten, omdat de gemeente er geen geld meer voor (over) had. Gelukkig is inmiddels duidelijk dat het ergste niet gaat gebeuren.
Maar toch: ze waren er niet gerust op en gingen aan de gang met schilderen, plakken en knippen. Maar al die leskisten, die blijven toch wel komen? En al die leuke tentoonstellingen met lessen erbij, dat is toch niet voorbij?
En weer ging de kwast in de verf en de lijm op het papier.
Die woensdagmiddagen in het NME centrum: dat bleef toch wel? Juist zo fijn dat je daar naar toe kunt, als je even geen vriend(innet)jes hebt!
Onbetaalbaar vonden de kinderen het. Onbetaalbaar vindt de gemeente het?
Alle kinderen van de Pr.Beatrixschool en natuurlijk ook hun juffen en meester kunnen niet geloven dat er ook maar iets van die dingen niet meer kan volgend jaar. Zij doen een dringende oproep aan alle mensen die daar iets over te zeggen hebben: behoudt de kwaliteit van ons NME-centrum: we kunnen niet zonder. Waar zouden we zijn zonder de natuur in ons dorp?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pr.Beatrixschool in Wilnis voert creatieve actie voor NME-centrum

Toen de leerlingen van de Pr.Beatrixschool in Wilnis er lucht van kregen dat er iets ergs met het NME-centrum De Woudreus kon gaan gebeuren, lieten zij daar geen gras over groeien. Alle creatieve gaven werden aangesproken. Er moest geprotesteerd worden!In eerste instantie begrepen ze dat het NME gebouw moest worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: