001 -Brouwer Transport

Burendag rommelmarkt zorgt voor kerstactiviteit buurtkamer


Geplaatst op: 1 oktober 2012

In samenwerking met Stichting Proostdijland werden alle buren op burendag voor de koffie in De Buurtkamer Mijdrecht uitgenodigd. Op het achterveldje aan de G.v.Aemstelstraat werd er een leuke rommelmarkt met kinderactiviteiten gehouden.

Naast de kofferbakverkoop van buurtbewoners hadden ook de gasten van de Buurtkamer veel spulletjes ingebracht die verkocht konden worden. Met de opbrengst hiervan kan door de gastvrouwen en -heren een sfeervolle kerstactiviteit voor de Buurtkamer georganiseerd worden.

Al met al een geslaagde, zonnige, burendag en volgend jaar zeker weer voor herhaling vatbaar! Wilt u niet zo lang wachten? De Buurtkamer is een gastvrije ontmoetingsplek voor 55 plussers en elke dinsdag en donderdag bent u tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burendag rommelmarkt zorgt voor kerstactiviteit buurtkamer

In samenwerking met Stichting Proostdijland werden alle buren op burendag voor de koffie in De Buurtkamer Mijdrecht uitgenodigd. Op het achterveldje aan de G.v.Aemstelstraat werd er een leuke rommelmarkt met kinderactiviteiten gehouden. Naast de kofferbakverkoop van buurtbewoners hadden ook de gasten van de Buurtkamer veel spulletjes ingebracht die verkocht konden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: