001 - Escaperoom aglemeen

Geslaagd CSW Sponsorsixentoernooi 2012


Geplaatst op: 1 oktober 2012


Voor de 5e keer werd 26 september jongstleden het CSW sponsorsixentoernooi gespeeld. Dinsdag was het nog even spannend of dit wel doorgang kon vinden in verband met de regen die was gevallen, maar gelukkig klaarde het dinsdag en woensdag op en kon er gespeeld worden. Een recordaantal deelnemers van 14 teams hadden zich aangemeld en speelden op het hoofdveld in 2 poules. De catering was dit jaar in handen van De Meijert en nadat de beginnende teams hadden gegeten begon om 19.00 uur de 1e wedstrijd. In het begin werd er nog gespeeld met een zonnetje, daarna was de organisatie al blij dat het droog bleef. Er hing een gezellig sfeer in de kantine en op het terras onder de toeschouwers en de voetballers speelden een sportief toernooi. Wie zou er uiteindelijk de finale gaan spelen? Werd het Stieva, BvCM, Field Vision of toch Van Walraven? Dit waren mooie potjes om naar te kijken en uiteindelijk werd de finale rond 22.30 uur gespeeld door Field Vision en BvCM. Ze waren zeer aan elkaar gewaagd en na een penalty-reeks werd de finale gewonnen door nieuwkomer Field Vision en gingen zij er met de grootste beker vandoor.

Na afloop werd er in de kantine nog wat gedronken en nagepraat en kan de organisatie met zijn vrijwilligers terugkijken op een geslaagd toernooi. De populariteit van dit toernooi blijft groeien bij de sponsoren, dus wellicht dat we volgend jaar meer teams kunnen inschrijven en gaan spelen op 2 velden. Heeft u interesse of vragen aangaande sponsoring bij CSW dan kunt u mailen naar sponsorcommissie@cswilnis.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagd CSW Sponsorsixentoernooi 2012

Voor de 5e keer werd 26 september jongstleden het CSW sponsorsixentoernooi gespeeld. Dinsdag was het nog even spannend of dit wel doorgang kon vinden in verband met de regen die was gevallen, maar gelukkig klaarde het dinsdag en woensdag op en kon er gespeeld worden. Een recordaantal deelnemers van 14 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: