01 - Nooit Gedacht

Afsluiting wedstrijdseizoen bij WVA


Geplaatst op: 1 oktober 2012

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude sluit komend weekend op traditionele wijze het watersportseizoen af met een serie wedstrijden voor de Valkenklasse en de wedstrijd van de Snertcup. Iedereen kan meedoen met deze open wedstrijd van de Snertcup die gehouden wordt op zondag 7 oktober.

Snertcup
Het watersportseizoen loopt weer ten einde. Zoals ieder jaar organiseert de WVA als sluitwedstrijd de races voor de Snertcup. Dit jaar wordt op zondag 7 oktober de grote race gehouden voor de Snertcup. Deze wedstrijd staat open voor alle zeilers op de Vinkeveense Plassen. Deelname is gratis, aanmelden kan vanaf 13.30 uur bij de Starttoren op Zandeiland 8. De wedstrijd start om 14.00 uur. De uitslag voor de Snertrace wordt bepaald met behulp van een persoonlijke correctiefactor, gebaseerd op het type boot, zodat iedereen kans heeft om te winnen. Voor het traditionele snert-eten na afloop van de wedstrijd in het clubschip van de WVA, zal in het Clubschip zoals gebruikelijk weer verse Snert worden bereid.
Maak gebruik van deze mogelijkheid om een laatste wedstrijd in het seizoen te varen en meld je op tijd aan bij de starttoren.

Valkenklasse
Traditiegetrouw varen ook de leden van de Valkenklasse een van hun laatste wedstrijden in Vinkeveen. Dit klasse-evenement is speciaal voor die zeilers die aangesloten zijn bij deze organisatie en worden gezeild op de zaterdag en de zondag. Ook voor toeschouwers zijn dit zeer aantrekkelijke wedstrijden om te zien, bijvoorbeeld vanaf Zandeiland 4 of het Clubschip van de WVA. De eerste start voor hen op zaterdag worden gehouden om 11.00 uur, op zondag starten ze om 10.00 uur. Aansluitend kunnen deze wedstrijdzeilers ook meedoen aan de Snertrace die start om 14.00 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afsluiting wedstrijdseizoen bij WVA

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude sluit komend weekend op traditionele wijze het watersportseizoen af met een serie wedstrijden voor de Valkenklasse en de wedstrijd van de Snertcup. Iedereen kan meedoen met deze open wedstrijd van de Snertcup die gehouden wordt op zondag 7 oktober. SnertcupHet watersportseizoen loopt weer ten einde. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: