02 - Senior  sportief actief 2e week

2e editie Actieve Sportmarkt een feit


Geplaatst op: 1 oktober 2012

Afgelopen zaterdag was het zover. Onder het genot van heerlijk weer, richtten tien sportverenigingen hun kraam in, zetten de activiteiten klaar en bereidden zichzelf voor op de komst van de kinderen. Want het was zover, de Actieve Sportmarkt stond weer klaar op het Amstelplein voor de kinderen van Uithoorn.

Tussen 11.00 en 14.00 uur konden kinderen hun sportpaspoort halen, door allemaal sportieve activiteiten te doen. Kinderen konden genieten van minitennis, volleybal, sprinten, op het droge schaatsen, handballen en een honkbal wegslaan. Dit allemaal aangeboden door Qui Vive tennis, SAS'70, AKU, SV Amstelland, KDO handbal, HSV Thamen en Legmeervogels. Als de kinderen de activiteit gedaan hadden, verdienden ze een mooie stempel.

Naast de activiteiten was er ook en podium, met hele leuke workshops en optredens. Dansdesign Amstelhof trakeerden de bezoekers met een mooie HipHopdemo, om vervolgens een spetterende workshop weg te geven. Capoeïra Uithoorn liet zien wat ze in huis hadden en gaf een stoere show weg, compleet met live-muziek. En na al deze mooie shows, gaf YogaPret een leuke workshop met yoga en massage. De wolven joelden over het plein.

Om 14.00 uur werd de Actieve Sportmarkt afgesloten met een loterij, begeleid door wethouder Ria Zijlstra. Het pakket met de ajaxbal was toch wel erg in trek (alle prijzen werden gesponsord door DuoSports). Voor alle kinderen die helaas niks hadden gewonnen met de loterij, waren er mooie Keycords van Solidoe.

Na een mooie dag, met vele enthousiaste gezichten van de kinderen, is de 2e editie van de Actieve Sportmarkt een feit. De combinatiefunctionarissen sport Uithoorn, Fenke en Marcella, krijgen terug op een mooi evenement, die voor herhaling vatbaar blijft.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2e editie Actieve Sportmarkt een feit

Afgelopen zaterdag was het zover. Onder het genot van heerlijk weer, richtten tien sportverenigingen hun kraam in, zetten de activiteiten klaar en bereidden zichzelf voor op de komst van de kinderen. Want het was zover, de Actieve Sportmarkt stond weer klaar op het Amstelplein voor de kinderen van Uithoorn. Tussen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: