001 -Brouwer Transport

Scholierenveldlooptraining een succes


Geplaatst op: 1 oktober 2012

Op woensdag 26 september stonden er 24 kinderen klaar op de velden van de AKU. De sportkleding was aan en de schoenen zaten goed gestrikt, want ze kregen een scholierenveldlooptraining van Theo Noij (trainer AKU). En alle kinderen kwamen er met één doel; zichzelf voorbereiden op de Scholierenveldloop.

Alle kinderen van de basisscholen konden zich inschrijven voor de training, want woensdag 3 oktober vindt de 30e editie van de Scholierenveldloop plaats. Elk jaar organiseert de AKU voor de jeugd in Uithoorn deze veldloop. Alle scholen maken kans op de welbegeerde prijs. En de kinderen die aanwezig waren afgelopen woensdag, maken meer kans op goede tijden!

Na een goede warming-up, kregen de kinderen allerlei oefeningen, waardoor hun techniek verbeterd werd. Hoe zet je eigenlijk je voet neer met rennen? Moet je meteen als een speer gaan sprinten of is het verstandig om rustiger te beginnen? De kinderen kregen nuttige tips om de Scholierenveldloop goed door te komen.

De combinatiefunctionarissen sport Uithoorn bedanken alle kinderen die meededen aan de training. Het was goed om te zien dat er genoten werd. Dit mede dankzij AKU Uithoorn. Succes allemaal op woensdag 3 oktober!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scholierenveldlooptraining een succes

Op woensdag 26 september stonden er 24 kinderen klaar op de velden van de AKU. De sportkleding was aan en de schoenen zaten goed gestrikt, want ze kregen een scholierenveldlooptraining van Theo Noij (trainer AKU). En alle kinderen kwamen er met één doel; zichzelf voorbereiden op de Scholierenveldloop. Alle kinderen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: