0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Clinics zitvolleybal op de Brede School Legmeer


Geplaatst op: 1 oktober 2012

In het kader van de septembermaand aangepast sporten hebben verschillende klassen van de Brede School Legmeer op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september een clinic zitvolleybal gekregen van dhr. Joze Banfi, oud-Paralympiër en bondscoach van het Nederlands zitvolleybalteam.

Deze zeer geslaagde clinic begon met een kleine introductie van Joze Banfi zelf en hoe hij het leven met een handicap ervaart. Vervolgens kregen de kinderen de beginselen van het zitvolleybal aangeleerd, waarbij ze leerden schuiven over de grond, verschillende oefeningen deden met een bal en eindigde met een partijtje zitvolleybal. Aan het eind van de les kregen de kinderen de mogelijkheid vragen te stellen over het zitvolleybal dan wel leven met een handicap. Joze, die zelf een dubbele beenamputatie heeft ondergaan, stond voor alle vragen open en stuurde de kinderen naar huis met de boodschap dat je niet moet denken wat er niet mogelijk is in je leven, maar wat je allemaal wel kan! Met deze wijze les in het achterhoofd kijken we allemaal terug op een zeer leuke en leerzame clinic!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Clinics zitvolleybal op de Brede School Legmeer

In het kader van de septembermaand aangepast sporten hebben verschillende klassen van de Brede School Legmeer op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 september een clinic zitvolleybal gekregen van dhr. Joze Banfi, oud-Paralympiër en bondscoach van het Nederlands zitvolleybalteam.Deze zeer geslaagde clinic begon met een kleine introductie van Joze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: