Atlantis A1 verslaat Vinken A2

Geplaatst op: 1 oktober 2012

Atlantis A1, gesponsord door Van Dam Bedrijfsdiensten, speelde zaterdag 29 september in Vinkeveen tegen de Vinken A2.

Met 2 van de 3 gewonnen wedstrijden, ging Atlantis A1, mede door het mooie weer deze dag positief de wedstrijd in. De eerste helft verliep moeizaam. Het Van Dam-team had veel kansen, maar benutte deze niet. Uiteindelijk ging Atlantis met een 0-2 voorsprong de rust in dankzij doelpunten van Ciska en Matthijs. De 2e helft verliep beter. Al snel vielen er doelpunten van Eva en Matthijs. De Vinken reageerde met 2 tegendoelpunten: 2-4. Door een aantal goede acties liep de Mijdrechtenaren uit tot een 2-9 voorsprong. Doelpunten van: Sterre, Eva 2x, Ciska en Matthijs. De Vinken scoorde nog een doelpunt maar de wedstrijd was eigenlijk al gespeeld. Ciska vond dat blijkbaar niet en schoot er nog 2 in. Atlantis boekte een ruime overwinning van 3-11.

Volgende week speelt Atlantis A1 thuis tegen ESDO A1 om 14.45 uur.

Atlantis A1, gesponsord door Van Dam Bedrijfsdiensten, speelde zaterdag 29 september in Vinkeveen tegen de Vinken A2. Met 2 van de 3 gewonnen wedstrijden, ging Atlantis A1, mede door het mooie weer deze dag positief de wedstrijd in. De eerste helft verliep moeizaam. Het Van Dam-team had veel kansen, maar … Lees meer »