Een overtuigende overwinning van Atlantis 2

Geplaatst op: 1 oktober 2012

Atlantis begon in de aanval met Berry de Jong, Kristian Geerdinck, Sophia van der Horst en Melissa van der Stap. Dit aanvalsvak begon offensief met diverse mooie aanvallen. Helaas leidde dit niet altijd tot doelpunten. Mede dankzij de verdediging, kon Atlantis toch snel een voorsprong pakken van twee doelpunten; 2-0. De verdediging bestond uit Peter van der Wel, Robin van ‘t Schip, Megan van Aken en Joyce Gortenmulder.

Het kwaliteitsverschil werd daarna steeds duidelijker. Atlantis bouwde de voorsprong uit naar zeven doelpunten verschil. De ploeg uit Mijdrecht ging de rust in met een 8-1 voorsprong. De coach, Tamira Breedijk, attendeerde de spelers erop scherp te blijven ondanks de voorsprong. Het was aan Atlantis de taak om deze voorsprong te verdubbelen.

In de tweede helft ging Atlantis weer verder met scoren. Er werden echter ook veel kansen gemist; vele mooie acties leidden niet tot doelpunten. Desondanks kwam de ploeg dichtbij een verdubbeling van de voorsprong; het werd uiteindelijk 16-3 voor Atlantis.

Na het laatste fluitsignaal kon het door de Rabobank gesponsorde team tevreden het veld verlaten; er was 70 minuten lang hard gevochten voor de verdiende overwinning. Zowel de spelers als de coach waren nadat er werd afgefloten euforisch.

Afgelopen zaterdag 29 september mocht het door De Rabobank gesponsorde Atlantis 2 aantreden tegen Kesteren 2. Atlantis wist dat er punten te halen waren, Kesteren had dit seizoen namelijk nog geen punten behaald. Het was aan Atlantis de taak om deze verwachting waar te maken. Atlantis begon in de aanval … Lees meer »