001 - Escaperoom aglemeen

Alzheimer Café woensdagavond 10 oktober 2012


Geplaatst op: 1 oktober 2012

Het Alzheimer Café De Ronde Venen opent zijn deuren op woensdagavond 10 oktober 2012 in Zorgcentrum Zuiderhof, Futenlaan 50 te Vinkeveen: aanvang vanaf 19:00 uur.
(Let op: een andere aanvangstijd)

Het thema van deze avond is: "Hoe beleeft u de Alzheimer Experience"

De Alzheimer Experience is een nieuwe methode die helpt inzicht te krijgen in de beleving van mensen met Alzheimer. Voor belangstellenden die weinig weten over de ziekte van Alzheimer en voor mantelzorgers die er dagelijks mee te maken hebben, is de Alzheimer Experience een goede methode om te ontdekken wat er in een dementerende omgaat. Minse Bos Kuil, van beroep arts en tevens de gesprekleider, gaat deze bijzondere aspecten van de Alzheimer Experience toelichten.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u met ons van gedachten wisselen dan bent u van harte welkom. Er is muziek, koffie en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis, men kan een bijdrage in de collectebus deponeren. Heeft u vervoer nodig? U kunt dan telefonisch contact opnemen met het
Servicepunt De Ronde Venen. Tel. 0297-587600, zij zoeken met u naar een oplossing.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Esther Smit
Coördinator Steunpunt Mantelzorg, 0297-230280/ e-mail: e.smit@stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alzheimer Café woensdagavond 10 oktober 2012

Het Alzheimer Café De Ronde Venen opent zijn deuren op woensdagavond 10 oktober 2012 in Zorgcentrum Zuiderhof, Futenlaan 50 te Vinkeveen: aanvang vanaf 19:00 uur. (Let op: een andere aanvangstijd) Het thema van deze avond is: "Hoe beleeft u de Alzheimer Experience" De Alzheimer Experience is een nieuwe methode die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: