001 - Escaperoom aglemeen

Grote brand bij rietenkap aan Hofland in Mijdrecht


Geplaatst op: 2 oktober 2012

Mijdrecht - Zondagavond rond 22.45 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een rietenkap aan de Hofland. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur uitslaand en werd direct de hulp ingeroepen van korpsen uit de omgeving.

Ook de gespecialiseerde rietbrandbestrijders uit Kockengen en Kamerik kwamen ter plaatse. De brand in Restaurant FF Makkelijk en Café De Paddestoel was rond 00.50 uur onder controle. De brandweer zal vermoedelijk een groot deel van de nacht bezig zijn met het verwijderen en blussen van het riet.

De brandweer kon voorkomen dat de andere aangrensende rieten kappen ook in vlammen op gingen. De schade voor het restaurant en café is enorm.

UPDATE
Café De Paddestoel is maandag gewoon open gegaan. Restaurant FF Makkelijk zal gesloten blijven vanwege de enorme schade.

Foto's: Peter Bakker (A-side media

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand bij rietenkap aan Hofland in Mijdrecht

Mijdrecht - Zondagavond rond 22.45 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een rietenkap aan de Hofland. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur uitslaand en werd direct de hulp ingeroepen van korpsen uit de omgeving. Ook de gespecialiseerde rietbrandbestrijders uit Kockengen en Kamerik kwamen ter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...