001 - Homan Zonnepanelen

Fantastische sluitingswedstrijden woensdagavond Bon Bokaal


Geplaatst op: 27 september 2012

Afgelopen zondag 23 september zijn de laatste zeilwedstrijden gehouden van de woensdagavond Bonwedstrijden op de Vinkeveense plassen.

Het was een prachtig zeilweer met een windkracht 3 a 4 Beaufort uit het noord oosten en af en toe een zonnetje. Om 11.30 uur werd gestart voor de eerste manche en om 14.15, na een gezellige lunch op het starteiland, loste met het startschot voor de tweede manche.
De wedstrijden betroffen de 10e en 11e wedstrijd van een reeks van 11 wedstrijden, die gedurende het zeilseizoen gevaren worden op de woensdagavonden.

De deelnemende boten zijn van alle soorten en klasse, zoals een laser en een 36 feet kajuitjacht, en zeilen middels een handicap tegen elkaar.

In totaal deden het afgelopen seizoen gemiddeld 22 schepen mee aan deze wedstrijden.

De organisatie van deze wedstrijden ligt bij Jan Bon, van het welbekende cafe-restaurant Jan Bon aan de Winkeldijk te Abcoude en hij wordt zeer enthousiast geassisteerd door Fred en Theo Prins en hun echtgenotes (zij doen al het werk) als wedstrijdcommissie.
Zowel de 10e als de 11e wedstrijd werd gewonnen door Manja Bunschoten en overallwinnaar over de 11 wedstrijden werd Maarten Knepper met zijn kajuitzeiljacht Puck.

De prijsuitreiking werd gehouden na een fantastisch buffet, die Vincent Bon en zijn cru had gemaakt voor de zeilers en hun bemanningen.

Heeft u interesse om ook eens mee te varen volgend jaar, neem dan gerust contact op met Jan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonde stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fantastische sluitingswedstrijden woensdagavond Bon Bokaal

Afgelopen zondag 23 september zijn de laatste zeilwedstrijden gehouden van de woensdagavond Bonwedstrijden op de Vinkeveense plassen.Het was een prachtig zeilweer met een windkracht 3 a 4 Beaufort uit het noord oosten en af en toe een zonnetje. Om 11.30 uur werd gestart voor de eerste manche en om 14.15, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: