02 - Senior  sportief actief 2e week

Dronken mannen zorgen voor overlast in Mijdrecht


Geplaatst op: 26 september 2012

Mijdrecht - Op dinsdagmiddag 25 september zorgen twee dronken mannen voor overlast.

Rond 16.35 uur krijgt de politie de melding dat twee dronken mannen op de Prinses Margrietlaan voor overlast zorgen. Agenten gaan ter plaatse en spreken daar met een winkelier. Zij vertelt dat twee mannen zich zojuist vervelend hadden gedragen in haar winkel, dat zij bier bij zich hadden en dat personeelsleden van haar ze uit de winkel hadden gezet. Uit een andere getuigenverklaring blijkt dat zij zich ook nog in een andere winkel vervelend hadden gedragen.

Agenten stellen een onderzoek in de omgeving in. Daarbij treffen zij één van de verdachten, een 33-jarige man uit Mijdrecht, op de Midrethstraat aan. Hij is rondom dronken en heeft een open blikje bier bij zich. De agenten geven hem bekeuringen voor openbare dronkenschap en alcoholhoudende drank bij zich hebben. De andere verdachte wordt niet meer aangetroffen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dronken mannen zorgen voor overlast in Mijdrecht

Mijdrecht - Op dinsdagmiddag 25 september zorgen twee dronken mannen voor overlast.Rond 16.35 uur krijgt de politie de melding dat twee dronken mannen op de Prinses Margrietlaan voor overlast zorgen. Agenten gaan ter plaatse en spreken daar met een winkelier. Zij vertelt dat twee mannen zich zojuist vervelend hadden gedragen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: