01 - Nooit Gedacht

TTC De Merel organiseert De Herfsttoer


Geplaatst op: 26 september 2012

Op zondag 7 oktober a.s. organiseert TTC de Merel de HERFSTTOER de laatste groepstocht voor racefietsers van dit fietsseizoen. Deze rit wordt gefietst achter voorrijders. Ook nu zijn er weer ervaren toerleiders waarachter in de luwte prima gereden kan worden Er wordt gefietst in 2 groepen.

De eerste groep legt een afstand af van 115 km. Deze groep zal maximaal met een snelheid van 30 km per uur fietsen. De rit gaat via Ouderkerk en het Amsterdamse Bos naar IJmuiden. In Zandvoort is de koffiepauze waarna door de duinen en via Lisse en Leijmuiden weer terug richting Vinkeveen wordt gefietst.

De tweede groep fietst 95 km met een maximale snelheid van 27 km per uur. Ook deze groep gaat via Ouderkerk en het Amsterdamse Bos maar buigt voor Haarlem richting Cruquius alwaar de koffiepauze zal zijn. Bij Lisse wordt de route van de 115 km rit weer opgepakt naar Vinkeveen. Voor beide ritten zijn de deelnamekosten voor niet Merelleden € 3,00 Bent u lid van de NTFU dan betaalt u een euro minder.
Op zondag 7 oktober wordt er vanaf 8.00 uur verzameld in Eetcafé de Schans, Uitweg 1 in Vinkeveen. Om 8.30 uur is het vertrek.
Veiligheid staat bij de Merel hoog in het vaandel. Het dragen van een helm is dus verplicht!
Kijk voor meer info op www.ttcdemerel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TTC De Merel organiseert De Herfsttoer

Op zondag 7 oktober a.s. organiseert TTC de Merel de HERFSTTOER de laatste groepstocht voor racefietsers van dit fietsseizoen. Deze rit wordt gefietst achter voorrijders. Ook nu zijn er weer ervaren toerleiders waarachter in de luwte prima gereden kan worden Er wordt gefietst in 2 groepen. De eerste groep legt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: