001 - Escaperoom aglemeen

Dag van de mantelzorg op 1 oktober


Geplaatst op: 25 september 2012

Maandag 1 oktober kunnen alle ouderen en mantelzorgers uit De Ronde Venen deelnemen aan een ontspannen middag in De Meijert. Op deze dag besteedt Stichting De Baat aandacht aan zowel de Dag van de Ouderen als aan de Dag van de Mantelzorg. Bijzonder dit jaar is dat beide dagen gecombineerd worden en er een theatervoorstelling is voor een extra feestelijk tintje.

De Dag van de Mantelzorg is evenals de Dag van de Ouderen een jaarlijks terugkerend evenement. In De Ronde Venen gaat men daar ook dit jaar niet aan voorbij. Dit betekent dat op maandag 1 oktober zowel ouderen als mantelzorgers van alle leeftijden van harte welkom zijn voor een ontspannen, gezellige middag in De Meijert.
Mieke Telder, directeur van welzijnsorganisatie Stichting De Baat, zal deze feestelijke middag openen. Na de opening kunnen bezoekers de theatervoorstelling 'Over de Kopzorg' bijwonen. Een voorstelling waarbij twee vrouwen uit een totaal verschillend milieu elkaar op latere leeftijd onverwacht weer tegenkomen. Een voorstelling vol met levenservaringen, dromen die niet uitgekomen zijn en hilarische situaties. Kortom een voorstelling waar heerlijk om gelachen kan worden en waar u voelt dat u er echt even tussenuit bent!

Naast deze voorstelling zijn er volop andere activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Zo zal er een bewegingsactiviteit zijn onder begeleiding van Stichting Spel en Sport, een creatieve workshop verzorgd worden door Hobby Dee, is er een kramenmarkt, een fotohoek, een sjoelcompetitie, een koffiehoek, live muziek en nog veel meer. De diverse activiteiten zijn doorlopend te bezoeken. Net als ieder jaar bij de Dag van de Ouderen zijn ook dit jaar de ANBO, de PCOB en SeniorWeb aanwezig. Ook Decibel is weer van de partij. Al met al belooft het weer een veelzijdige, gezellige middag te worden met voor elk wat wils.

Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur en vindt plaats in Partycentrum De Meijert, dr. J. van der Haarlaan 6 te Mijdrecht. Toegang gratis en u ontvangt 2 consumptiebonnen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de HEMA, Gerbera kwekerij van der Wilt, MK computershop en de Huifkar.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dag van de mantelzorg op 1 oktober

Maandag 1 oktober kunnen alle ouderen en mantelzorgers uit De Ronde Venen deelnemen aan een ontspannen middag in De Meijert. Op deze dag besteedt Stichting De Baat aandacht aan zowel de Dag van de Ouderen als aan de Dag van de Mantelzorg. Bijzonder dit jaar is dat beide dagen gecombineerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: