01 - Nooit Gedacht

Bijeenkomst voor bewoners wijk Molenland Mijdrecht op 2 oktober


Geplaatst op: 25 september 2012

De gemeente De Ronde Venen houdt op dinsdag 2 oktober van 20.00 tot 22.00 uur een bijeenkomst voor alle inwoners van de wijk Molenland in het gemeentehuis in Mijdrecht. Samen met de wijkbewoners wordt er tijdens deze avond bekeken hoe bewoners en gemeente kunnen samenwerken om de leefbaarheid in de wijk en in Mijdrecht te bevorderen.
Wethouder Kees Schouten en coördinator Kernenbeleid Marcel Wolswijk starten op deze avond met een korte presentatie over het kernenbeleid in de gemeente. Daarna wordt in een open discussie met de wijkbewoners bekeken op welke wijze bewonersparticipatie in Molenland verder ontwikkeld kan worden. Voorbeelden zijn samenwerkingsmogelijkheden volgens het nog bestaande wijkcomité of een tweejaarlijks gesprek tussen gemeente en bewoners. Ook andere ideeën zijn welkom.

Op 26 april 2012 is door de gemeenteraad van De Ronde Venen de nota ‘Kernenbeleid' vastgesteld. De raad wil dat bewoners meer worden betrokken bij het beleid van de gemeente en dat zij meer invloed kunnen uitoefenen. Dit kan bijvoorbeeld via een wijk- of dorpscomité. Nog dit jaar wil de gemeente, samen met bewoners, vormen van bewonersparticipatie opzetten in kernen of wijken waar dit nog niet bestaat. Dit geldt ook voor de wijk Molenland in Mijdrecht.

De bijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het gemeentehuis in Mijdrecht. Als u aanwezig wilt zijn, wordt u verzocht zich aan te melden bij Marcel Wolswijk, via E: m.wolswijk@derondevenen.nl of via T: 0297 29 18 49.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijeenkomst voor bewoners wijk Molenland Mijdrecht op 2 oktober

De gemeente De Ronde Venen houdt op dinsdag 2 oktober van 20.00 tot 22.00 uur een bijeenkomst voor alle inwoners van de wijk Molenland in het gemeentehuis in Mijdrecht. Samen met de wijkbewoners wordt er tijdens deze avond bekeken hoe bewoners en gemeente kunnen samenwerken om de leefbaarheid in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: