001 - Homan Zonnepanelen

Van Walraven komt net te kort tegen WSCE Sportmarketing


Geplaatst op: 25 september 2012

Vrijdag 21 september stond er een ontmoeting in poule A van de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen op het programma. Van Walraven moest het opnemen tegen WSCE Sportmarketing. Van Walraven dat vorig jaar verloor van WSCE Sportmarketing, kwam met een goed getraind team aan de start. Het beloofde een spannende strijd te worden.

De ontmoeting ging om 18.30 van start op baan 4 en baan 5. Op baan 4 nam het mixedkoppel van Van Walraven het op tegen het koppel van WSCE. WSCE kwam goed uit de startblokken en stond al snel met 4-0 voor. Van Walraven dat gedurende de games er steeds beter in kwam kon met een paar wereld punten de aansluiting naar 4-2 weer vinden. De wedstrijd was nu echt begonnen en Van Walraven was vastbesloten deze achterstand om te gaan buigen naar een overwinning. Even leek dit ook te gaan lukken maar uiteindelijk bleef de voorsprong van WSCE tot het einde van het 1e uur staan. Het werd 6-4 in het voordeel van WSCE.
Op baan 5 was het van begin af aan spannend, mooie punten wisselden elkaar in hoog tempo af. Eerst nam WSCE een voorsprong van 2-0, nog geen 15 min later stond het 4-2 in het voordeel van Van Walraven. WSCE knokte zich in korte tijd weer terug naar 5-5. Toch was het wederom Van Walraven dat weer 2 goede games speelde en met 7-5 voorkwam met nog maar 8 min te spelen. Met het nodige geluk kwam WSCE terug tot een 7-7 wat ook de uitslag van het duel was.

Na een uur spelen moest Van Walraven het komende uur de volgende wedstrijden allebei winnen. Het koppel van Van Walraven dat het eerste uur gelijk speelde moest het op baan 4 opnemen tegen het winnende koppel van WSCE. Het was duidelijk te zien dat Van Walraven deze wedstrijd graag wilde winnen. Vanaf het 1e punt werd er gestreden, mooie punten en knappe reddingen wisselde elkaar in hoog tempo af. Na een uur spelen kwam Van Walraven verdiend met 10-7 als winnaar van de baan.

De laatste wedstrijd in het 2e uur ging de beslissing brengen. De winnaar van het duel mocht zich ook de winnaar van de dag noemen. Van Walraven begon sterk maar kwam ongelukkig achter. Na een aantal spannende games had WSCE een kleine voorsprong gepakt. Het laatste kwartier zou beslissend zijn. Na een aantal super punten van Van Walraven was de spanning weer helemaal terug. Toch was het WSCE dat de laatste 3 games wist te winnen waarmee 10-7 de eindstand werd in het voordeel vanWSCE. Deze 10-7 overwinning betekende tevens dat WSCE ook de totaalwinst binnen sleepte met uiteindelijk 10-6 tegen van Van Walraven.

Voor meer informatie over de bedrijfscompetitie of wilt u zich als bedrijf aanmelden voor de bedrijfscompetitie kijk dan op www.tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van Walraven komt net te kort tegen WSCE Sportmarketing

Vrijdag 21 september stond er een ontmoeting in poule A van de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen op het programma. Van Walraven moest het opnemen tegen WSCE Sportmarketing. Van Walraven dat vorig jaar verloor van WSCE Sportmarketing, kwam met een goed getraind team aan de start. Het beloofde een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: