001 - Escaperoom aglemeen

Vrijdag ska/rockband Mister Jones in N201


Geplaatst op: 25 september 2012

Aanstaande vrijdag 28 september speelt Mister Jones op het podium in het poolcafé van N201.
Elke week zijn er leuke bands te zien in N201 en bovendien zijn er drie pooltafels, twee dartbanen, airhockey en nog veel meer. Genoeg te doen dus; entree wordt niet geheven dus wip ook eens langs!

Mister Jones is een muzikaal trio die een stevig rockend en swingend optreden zal neerzetten met nummers die doorspekt zijn met reggae en ska invloeden zodat de voetjes van de vloer kunnen! De muzikanten zijn inmiddels bekende gezichten in het regionale circuit en hebben al heel wat bandjes versleten maar dit is misschien wel de meest opvallende want de muzikale combi die hier wordt neergezet is toch wel redelijk uniek te noemen. Nieuwsgierig geworden? Kom even checken; N201 is open vanaf 20:00. De komende tijd komen er vrijdags heel veel leuke bands langs; kijk voor meer info op www.n201.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijdag ska/rockband Mister Jones in N201

Aanstaande vrijdag 28 september speelt Mister Jones op het podium in het poolcafé van N201.Elke week zijn er leuke bands te zien in N201 en bovendien zijn er drie pooltafels, twee dartbanen, airhockey en nog veel meer. Genoeg te doen dus; entree wordt niet geheven dus wip ook eens langs! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: