001 - Escaperoom aglemeen

Scouting Abcoude opent zijn deuren


Geplaatst op: 25 september 2012

Zaterdag 29 september is het dan zover! Scouting Abcoude opent zijn deuren. Het nieuwe clubgebouw Panderhorst in de Horn wordt om 15.00 uur officieel geopend. De aannemer, leden, leiding en ouders zijn de afgelopen maand druk bezig geweest om alles klaar te maken voor gebruik.

U bent van harte welkom om mee te lopen in de optocht vanaf het Dokter van Doornplein om 14.30. Daar vandaan gaan we samen met de Abcouder Harmonie lopend naar ons nieuwe clubgebouw. Op het terrein zullen we het gebouw officieel openen. Verder kunt u onder een genot van een hapje en een drankje (alcoholisch drankje is een euro) ons nieuwe onderkomen bekijken. Ook zullen er verschillende foto's tentoongesteld worden, is er een loterij (1 euro per lot) en er zijn voor de kinderen verschillende activiteiten te doen. Dus kom gerust langs, maar laat uw auto thuis en kom op de fiets. Want parkeren is niet mogelijk.
Wij zien u graag zaterdag 29 september.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouting Abcoude opent zijn deuren

Zaterdag 29 september is het dan zover! Scouting Abcoude opent zijn deuren. Het nieuwe clubgebouw Panderhorst in de Horn wordt om 15.00 uur officieel geopend. De aannemer, leden, leiding en ouders zijn de afgelopen maand druk bezig geweest om alles klaar te maken voor gebruik. U bent van harte welkom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: