0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec

Badmintonseizoen Spaceshuttle weer begonnen


Geplaatst op: 25 september 2012

Het badmintonseizoen is weer begonnen voor de (jeugd)leden van Bc Spaceshuttle. Elke maandagavond van 19.30 - 22.00 uur wordt weer volop getraind en partijtjes gespeeld door de recreanten in De Scheg in Uithoorn. Dit seizoen is er een nieuwe baan bijgekomen waardoor we nu beschikken over 9 wedstrijdvelden.

Dit seizoen zijn er 3 competitieteams die in actie zullen komen. Naast het bestaande herenteam (3e klasse) en het jeugdteam (4e klasse) is er nieuw mixteam geformeerd, dat ook uit zal komen in de 4e klasse.
De competitiespelers trainen op woensdagavond van 19.00 - 21.00 in De Kegel en spelen daarnaast ook op maandagavond in de Scheg.
Zondag 16 september zullen alle teams in actie komen voor de 1e competitiewedstrijd van het seizoen in de Scheg. U bent van harte welkom om te komen kijken.
Voor meer informatie kunt u op onze website kijken: www.bcspaceshuttle.nl.
Lijkt badmintonnen u leuk? Wilt u ook eens een shuttle meeslaan?
U bent van harte welkom!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Badmintonseizoen Spaceshuttle weer begonnen

Het badmintonseizoen is weer begonnen voor de (jeugd)leden van Bc Spaceshuttle. Elke maandagavond van 19.30 - 22.00 uur wordt weer volop getraind en partijtjes gespeeld door de recreanten in De Scheg in Uithoorn. Dit seizoen is er een nieuwe baan bijgekomen waardoor we nu beschikken over 9 wedstrijdvelden.Dit seizoen zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: