Atlantis 2 speelt gelijk

Geplaatst op: 24 september 2012

Van tevoren wist het door Rabobank gesponsorde team al dat het een lastige wedstrijd zou worden. Gelukkig was ze hier goed op voorbereid en werd er ook geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen. De eerste helft liepen de teams gelijk op en werd er ook bij de tegenstanders niet veel gescoord, dankzij de goede verdediging van Atlantis. Na het rustsignaal ging Atlantis met één punt achterstand de kleedkamer in: 3-4.

Tijdens de rust was er een stevige speech van de coaches die ertoe leidde dat alle spelers weer met de wedstrijd bezig waren in plaats van met de frustraties over de lage score. Helaas begon GKV na de rust te scoren en liepen zij een paar punten uit. Maar Atlantis liet zich niet uit het veld slaan en gesteund door het vele publiek en de sponsor die waren komen kijken, kwamen zij toch weer terug. Hierdoor werd de wedstrijd weer erg spannend. De spelers wisten in de laatste minuten toch nog een punt te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 7-7.

De volgende thuiswedstrijd van Atlantis 2 is op 29 september om 14:00 uur. Dan wordt Kesteren 2 ontvangen op het sportpark aan de Hoofdweg. U komt toch ook kijken?

Afgelopen zaterdag 22 september speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen een van de koplopers: GKV. Het doel van Atlantis was om minstens één punt uit de wedstrijd te halen en dit is na een zware 70 minuten gelukt met een van stand van 7-7. Van tevoren wist het … Lees meer »