Atlantis 1 verliest moeilijke wedstrijd

Geplaatst op: 24 september 2012

Het was zaterdag 22 september. Atlantis A1 gesponsord door Van Dam bedrijfsdiensten speelde uit tegen De Meervogels A3 in Zoetermeer. Atlantis bereidde zich al voor op een zware wedstrijd, aangezien de Meervogels bovenaan stonden.

Atlantis begon scherp, maar door een verdedigende fout van Atlantis bij een doorloopbal kregen ze een strafworp tegen. Deze strafworp ging er helaas in, maar er werden al snel weer punten gemaakt door Ciska en Stef, waardoor de stand op 1-2 kwam. Er werd nog gescoord aan allebei de kanten. Er waren veel kansen voor allebei de teams alleen De Meervogels wist de kansen beter af te maken, waardoor Atlantis A1 de rust in ging met een achterstand van 5-3.

Na de rust begon Atlantis weer geconcentreerd en waren er veel kansen voor de Van Dam ploeg, maar nog steeds gingen deze er niet in. De Meervogels daarentegen maakte een voorsprong van 8-3, waarop Stef een mooi afstandschot scoorde. Helaas scoorde De Meervogels er al snel weer twee bij. Eva maakte nog een korte kans onder de korf en De Meervogels scoorde nog eenmaal, waardoor de stand op 11-5 kwam. Daarna klonk het eindsignaal en was de wedstrijd afgelopen.

Het was een zware wedstrijd zoals al verwacht was, maar Atlantis bleef ervoor gaan ook al stonden ze achter. Volgende week gaat Atlantis A1 weer volop voor de winst tegen de Vinken A2 in Vinkeveen om 17:00 uur.

Het was zaterdag 22 september. Atlantis A1 gesponsord door Van Dam bedrijfsdiensten speelde uit tegen De Meervogels A3 in Zoetermeer. Atlantis bereidde zich al voor op een zware wedstrijd, aangezien de Meervogels bovenaan stonden. Atlantis begon scherp, maar door een verdedigende fout van Atlantis bij een doorloopbal kregen ze een … Lees meer »