001 -Brouwer Transport

De Vinken 3 revancheert zich


Geplaatst op: 24 september 2012

Zaterdag 22 september 2012. Over het korfbalveld staat een lichte bries. Op deze dag staat voor De Vinken 3 de wedstrijd tegen het nog puntloze Luno 3 op het programma. Coach Jaco Kroon had de volgende opstelling uit de hoge hoed getoverd:
Aanval: Marco Gijsen, Vincent Verbruggen, Manon Dankelman en Maaike v Peursem.
Verdediging: Aanvoerder Marcel St Nicolaas, Arjan Lommers, Linsy Zaal en Elisa Rozendaal.

Langzaam op gang
Luno 3 begon goed aan de wedstrijd en kon in de beginfase een 1-2 voorsprong noteren. Het leek echter wel of dat de bezoekers hier verbaasd over waren. Het zou ook een kwestie van tijd zijn dat De Vinken deze kleine voorsprong van Linschoten om zou buigen in een positieve score voor de Vinkeveners. Met mooie aanvallen werden de bezoekers op een riante achterstand gezet: 9-3.

In de rust gaf Jaco Kroon aan dat er wel erg veel ruimte ligt in het achterveld en dat daar sneller gebruik van gemaakt moet worden. Eerder gemaakte afspraken over het rustig uitbrengen van de bal, moesten deze wedstrijd maar niet nagekomen worden. Snel de bal uitbrengen bij de lijn en zo snel mogelijk de diepte zoeken, waar de mogelijkheden liggen.

De tegenstandster van Manon Dankelman ging regelmatig in de fout en bezorgde daarmee De Vinken een aantal strafworpen. Deze werden benut door Marco Gijsen.
Door sterk afvangspel van Marcel St Nicolaas kon De Vinken over de hele wedstrijd gezien vele gevaarlijke en mooie aanvallen laten zien. Ook Manon Dankelman was vandaag ongrijpbaar voor haar tegenstandster. De thuisploeg zou de wedstrijd met 18-6 winnen en weer twee punten toe gaan voegen aan het puntentotaal.
De scores kwamen vandaag uit handen van Manon Dankelman 5, Elisa Rozendaal 3, Linsy Zaal 3, Arjan Lommers 3, Marco Gijsen 3 en Vincent Verbruggen 1.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken 3 revancheert zich

Zaterdag 22 september 2012. Over het korfbalveld staat een lichte bries. Op deze dag staat voor De Vinken 3 de wedstrijd tegen het nog puntloze Luno 3 op het programma. Coach Jaco Kroon had de volgende opstelling uit de hoge hoed getoverd: Aanval: Marco Gijsen, Vincent Verbruggen, Manon Dankelman en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: