001 - Escaperoom aglemeen

Kwinkslag wint gemakkelijk van 't Slot-Zeist


Geplaatst op: 24 september 2012

Kwinkslag badminton, het seizoen voor onze lokale badmintonners is alweer een maandje bezig maar vanaf vorige week is dan ook de competitie weer van start gegaan. Dit jaar een nieuwe formatie, namelijk weer een ploeg in de mannencompetitie in de tweede klasse. Het team bestaat uit Bjorn Hottinga, Jasper van Peursem, Leon Bunschoten en Tristan Frese. Deze heren hebben tezamen al 12 jaar ervaring en dat willen ze dit jaar direct laten zien door te gaan strijden voor het kampioenschap!

Er moet op 16 September worden afgereisd naar Zeist waar de eerste tegenstander van het seizoen op het programma staat, 't Slot. Na een moeilijke en gespannen eerste set weten Bjorn en Jasper toch de dubbel in twee sets te winnen, met 20-22 en 10-21. Leon en Tristan konden deze positieve lijn doortrekken door met overmacht te winnen met 10-21 en 8-21. Hierop volgen de single wedstrijden welke allemaal gewonnen worden en alvast een geruststellende 0-6 tussenstand geven. Afgesloten wordt er met de laatste 2 dubbels van Jasper samen met Leon en Bjorn en Tristan. Deze wedstrijden worden gewonnen en zorgen voor een uitstekende afsluiting van de eerste badminton competitie dag en een 0-8 overwinning voor Kwinkslag uit Vinkeveen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kwinkslag wint gemakkelijk van 't Slot-Zeist

Kwinkslag badminton, het seizoen voor onze lokale badmintonners is alweer een maandje bezig maar vanaf vorige week is dan ook de competitie weer van start gegaan. Dit jaar een nieuwe formatie, namelijk weer een ploeg in de mannencompetitie in de tweede klasse. Het team bestaat uit Bjorn Hottinga, Jasper van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: