Expositie Vorm en Kleur Uithoorn


Geplaatst op: 21 september 2012

Galerie Fort aan de Drecht is op zondag 9 september j.l. gestart met de expositie "Vorm & Kleur". Werk van Natalie Hoogeveen (sieraden zilver en goud), Louise Stuijfzand (Beelden), Johan Timmers, Ton Hendriks (Schilderijen), Bianca Knijn (Sieraden/beelden) en Antoinette Otten (Beelden in brons) geven u een mooi inzicht wat deze groep kunstenaars verstaan onder het thema "Vorm & Kleur".

Mooie kleurrijke schilderijen afwisselend van ingetogen tot uitbundig. Meubels als kunst in een zeer verfrissend ontwerp waarbij gebruik gemaakt is van verschillende materialen zoals metaal en glas. Kortom een expositie van niveau waar de regio trots op kan zijn.

Deze eerste expositie van het nieuwe seizoen is te zien tot en met 28 oktober en wel op donderdag/vrijdag 14.00-17.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur.


Meer informatie treft u aan op de website: www.galeriefortaandedrecht.nl  

Ons adres: Grevelingen 50 in Uithoorn

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie Vorm en Kleur Uithoorn

Galerie Fort aan de Drecht is op zondag 9 september j.l. gestart met de expositie "Vorm & Kleur". Werk van Natalie Hoogeveen (sieraden zilver en goud), Louise Stuijfzand (Beelden), Johan Timmers, Ton Hendriks (Schilderijen), Bianca Knijn (Sieraden/beelden) en Antoinette Otten (Beelden in brons) geven u een mooi inzicht wat deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: