001 - Homan Zonnepanelen

Rijbewijzen ingevorderd, 61 km te hard op N201


Geplaatst op: 21 september 2012

Vinkeveen - Twee automobilisten raken aan het begin van de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 september hun rijbewijs kwijt omdat zij te hard rijden.

Rond 00.40 uur zien agenten een bestelauto met een pittige snelheid over de Provincialeweg N201 vanuit de richting Vinkeveen in de richting van de Rijksweg A2 rijden. De agenten gaan achter de auto aan en zien dat er voor de bestelauto een auto rijdt, die zelfs nog harder gaat. De agenten klokken de bestelauto op 141 km/u, terwijl daar een maximumsnelheid van 80 km/u geldt. Zij geven de beide bestuurders een stopteken.

De bestuurder van de bestelauto, een 25-jarige man uit Diemen, en die van de auto, een 32-jarige Amsterdammer, krijgen een proces-verbaal. Beiden moeten hun rijbewijs inleveren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rijbewijzen ingevorderd, 61 km te hard op N201

Vinkeveen - Twee automobilisten raken aan het begin van de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 september hun rijbewijs kwijt omdat zij te hard rijden.Rond 00.40 uur zien agenten een bestelauto met een pittige snelheid over de Provincialeweg N201 vanuit de richting Vinkeveen in de richting van de Rijksweg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: