02 - Senior  sportief actief 2e week

Gezocht: jonge handbalsters van 7 en 8 jaar oud


Geplaatst op: 20 september 2012

Voor D2 team (HSV de Hoef) zijn we op zoek naar handbalsters van 7 en 8 jaar oud. Het team bestaat nu uit 6 speelsters , traint en speelt wedstrijden in NHV competitie. Echter we missen 1 of 2 meiden om ons team compleet te maken. Momenteel lenen we speelsters van een ander team, maar het is natuurlijk veel leuker om een echt eigen team te hebben. Kortom, we hebben dringend nog enkele extra speelsters nodig! Ben jij dat meisje dat ons team komt versterken?

Maar ook meiden van 9 en 10 jaar zijn van harte welkom.

Kom dan een keer bij ons kijken. We trainen op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur en op zaterdag en/of zondag spelen we wedstrijden. Het gaat er in dit team niet om of je een goede handbalster bent maar dat je er plezier in hebt! Iedereen is dus van harte welkom.
Heb je interesse en/of wil je graag wat meer informatie stuur dan een mail naar lyanne@van-loenen.net We nemen dan snel contact met je op.
We hopen op veel reacties zodat we snel samen kunnen handballen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezocht: jonge handbalsters van 7 en 8 jaar oud

Voor D2 team (HSV de Hoef) zijn we op zoek naar handbalsters van 7 en 8 jaar oud. Het team bestaat nu uit 6 speelsters , traint en speelt wedstrijden in NHV competitie. Echter we missen 1 of 2 meiden om ons team compleet te maken. Momenteel lenen we speelsters … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: