02 - Senior  sportief actief 2e week

Oktobermaand Kindermaand


Geplaatst op: 20 september 2012

Nog ruim een week en dan starten de eerste activiteiten in het kader van Oktobermaand Kindermaand.

Posters en programmaboekjes
De programmaboekjes en de posters zijn vanaf de Burgemeestersactie van 19 september beschikbaar. Alle kinderen krijgen een boekje Oktobermaand Kindermaand mee naar huis waarin alle gratis culturele activiteiten zijn vermeld.

In Uithoorn kun je 6,7, 14 en 28 oktober om 13.00 uur Brons gieten bij Gerard in het Atelier van Gerard van Hulzen in het Fort aan de Drecht voor kinderen van 10 t/m 12 jaar.
Voor de allerkleinsten van 2 ½ - 6 jaar is er in 't Buurtnest, aan de Arthur van Schendellaan 59 op zaterdag 6 oktober de voorstelling om 11 uur de voorstelling Vrolijke Frans. Reserveren via Edwin Konijn tel 591409

Website www.kindermaand.nl  
De Oktobermaand Kindermaand website vermeldt vanaf 19 september het volledige programma van Oktobermaand Kindermaand in alle vier de deelnemende provincies. Daarnaast vinden kinderen op de site prijsvragen, het laatste nieuws en actuele wijzigingen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oktobermaand Kindermaand

Nog ruim een week en dan starten de eerste activiteiten in het kader van Oktobermaand Kindermaand. Posters en programmaboekjes De programmaboekjes en de posters zijn vanaf de Burgemeestersactie van 19 september beschikbaar. Alle kinderen krijgen een boekje Oktobermaand Kindermaand mee naar huis waarin alle gratis culturele activiteiten zijn vermeld. In … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: