02 - Senior  sportief actief 2e week

Lot66 lanceert gratis App66 een app om overal flexibel te reserveren


Geplaatst op: 18 september 2012

Leisurecentre Lot66, met vestigingen in Breda en Mijdrecht, introduceert als eerste in haar branche een app voor smartphones en tablets. Met App66 is het niet alleen mogelijk om mobiel over alle informatie over Lot66 te beschikken; ook kan het overgrote deel van het aanbod aan activiteiten via App66 direct worden gereserveerd. De gratis web-app kan worden gedownload door met de smartphone naar m.lot66.nl te gaan (zie ook onderstaande QR-code) waarna deze door gebruikers op het beginscherm van de smartphone kan worden geplaatst. Daarmee is App66 klaar voor gebruik.

Aan de introductie is een spectaculaire actie gekoppeld. Iedereen die gedurende de launchperiode -tot 31 oktober 2012- App66 downloadt, kan direct activiteiten reserveren tegen bodemprijzen. Startactie is een kartheat voor slechts €9,75. Met verschillende partners zal Lot66 in de komende periode op originele wijze extra aandacht besteden aan de launch van App66.

Met deze app onderstreept Lot66 haar innovatieve rol binnen de branche. Er staan nog verschillende vernieuwende functionaliteiten voor App66 gepland. Iedere gebruiker beschikt in de toekomst altijd automatisch over deze updates.

Over Lot66
Lot66 is een sterk groeiend leisure concept, dat een veelzijdig aanbod heeft op het gebied van in- en outdoor activiteiten en workshops. Doelstelling is om, onder de merknaam Lot66, in Nederland meerdere vestigingen te exploiteren die zich in aanbod specifiek richten op de betreffende omliggende regio. Het Lot66-concept wordt ontwikkeld door Lothian; een onderzoeksbedrijf met een sterk maatschappelijke gedachte. Zie hiervoor www.lothian.nl.

De vestiging in Mijdrecht is het belangrijkste regionale vrijetijds- en kidscentre voor alle inwoners van De Ronde Venen en de verre omtrek, en is iedere dag geopend.

Voor nadere inlichtingen:
Alex Sanders / managing director
Telefoon: 076 543 93 65
Telefax: 076 543 03 30
Email: alex@lot66.nl

Meer informatie: www.lot66.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lot66 lanceert gratis App66 een app om overal flexibel te reserveren

Leisurecentre Lot66, met vestigingen in Breda en Mijdrecht, introduceert als eerste in haar branche een app voor smartphones en tablets. Met App66 is het niet alleen mogelijk om mobiel over alle informatie over Lot66 te beschikken; ook kan het overgrote deel van het aanbod aan activiteiten via App66 direct worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: