001 - Escaperoom aglemeen

Heropening speeltuintje en schoolplein Graankorrel


Geplaatst op: 18 september 2012

Vrijdag 14 september om 9.00 uur is door wethouder Rik Rolleman het kleuterpleintje bij de basisschool de Graankorrel in Kudelstaart officieel heropent. In de middag was het de beurt aan het schoolplein voor de bovenbouw om weer in gebruik te nemen.

Wethouder Rik Rolleman: ‘Het gehele schoolplein is gerenoveerd. Eerder dit jaar zijn vanwege vandalisme al nieuwe hekken om het schoolplein geplaatst. In de eerste 2 weken van september waren ook de schoolpleinen aan de beurt. Op het kleuterplein zijn oude speeltoestellen verwijderd en zijn er ondermeer een klimtoestel met glijbaan en een duikelrek geplaatst. De kinderen kunnen nu weer veilig spelen op de pleinen.'

Op het schoolplein van de bovenbouw zijn er een schommel, een klimrek en bokkespringpaaltjes geplaatst. Daarnaast is het schoolplein uitgebreid met een voetbalveldje. Ook de kinderen uit de buurt van de school kunnen na schooltijd gebruik van maken van de speeltoestellen.

Het gehele project is samen gefinancierd door de school, gemeente en kinderopvang.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heropening speeltuintje en schoolplein Graankorrel

Vrijdag 14 september om 9.00 uur is door wethouder Rik Rolleman het kleuterpleintje bij de basisschool de Graankorrel in Kudelstaart officieel heropent. In de middag was het de beurt aan het schoolplein voor de bovenbouw om weer in gebruik te nemen. Wethouder Rik Rolleman: ‘Het gehele schoolplein is gerenoveerd. Eerder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: