001 - Escaperoom aglemeen

ZZP vereniging de Ronde Venen gaat gezamenlijk werken aan acquisitie


Geplaatst op: 18 september 2012

Deze vereniging van Zelfstandig Specialisten in deze regio gaat de beschikbare expertise met een duidelijk en eenduidig gezicht profileren naar de markt.

De deelnemende specialisten zijn zelfstandig ondernemer die professionele ondersteuning bieden op hun vakgebied. Dit ligt o.a. op het vlak van Visie -en Strategievorming, Marketing, Communicatie (extern/intern), Human Resources (w.o. coaching), Financiën, Business Planning & Control, ICT, Inkoop, Logistiek, Operations en Algemeen Management.

De samenwerking op acquisitie wordt 27 september gestart met een workshop "acquisitie, hoe doe je dat succesvol". Hierbij worden onderling de ideeën en ervaringen over PR en acquisitie gedeeld en besproken. Ook wordt gekeken hoe we hier gezamenlijk meer in kunnen doen.

Daarnaast wordt de website www.ZZPdeRondeVenen.nl aangepast. Er komt een nieuw, uitgebreider profiel van alle leden, met foto, zodat geïnteresseerden een beter beeld krijgen van de zelfstandig specialisten en hun expertise.

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van ZZP De Ronde Venen en haar zelfstandig professionals, kijk dan op de website: www.ZZPdeRondeVenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ZZP vereniging de Ronde Venen gaat gezamenlijk werken aan acquisitie

Deze vereniging van Zelfstandig Specialisten in deze regio gaat de beschikbare expertise met een duidelijk en eenduidig gezicht profileren naar de markt.De deelnemende specialisten zijn zelfstandig ondernemer die professionele ondersteuning bieden op hun vakgebied. Dit ligt o.a. op het vlak van Visie -en Strategievorming, Marketing, Communicatie (extern/intern), Human Resources (w.o. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: