Rommelmarkt in Mijdrecht op Burendag


Geplaatst op: 18 september 2012

Op zaterdag 22 september 2012 organiseert het Wijkcomité Proostdijland in samenwerking met de Buurtkamer Mijdrecht van 11:00 uur tot 13:00 uur een gezellige rommelmarkt!

U bent van harte welkom om uw spullen een tweede kans te bieden of om lekker rond te snuffelen! Op het grasveld grenzend aan de buurtkamer, gelegen aan de Anselmusstraat, kunt u op een kleedje of klaptafel uw spullen verkopen. Nieuw deze keer is de mogelijkheid om vanuit uw auto te verkopen; achterbak sale! Er zijn 10 plekken beschikbaar, dus wees snel! Ook zijn er leuke kinderactiviteiten, zoals een springkussen, diverse spelletjes, een voorstelling voor peuters/kleuters en er kan worden meegedanst. Koffie, thee en limonade wordt verzorgd door medewerkers van de Buurtkamer. Tevens is daar een toiletgelegenheid.

Aanmelding rommelmarkt
Vanaf 10.30 kunt u komen opbouwen waarbij we nog vrijwilligers kunnen gebruiken! Wilt u uw spullen verkopen of ziet u een rol als vrijwilliger tijdens deze activiteit wel zitten? Dan kunt u zich aanmelden via de mail: boelkloedig@hotmail.com, bellen kan ook op nummer 06-53572168.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rommelmarkt in Mijdrecht op Burendag

Op zaterdag 22 september 2012 organiseert het Wijkcomité Proostdijland in samenwerking met de Buurtkamer Mijdrecht van 11:00 uur tot 13:00 uur een gezellige rommelmarkt!U bent van harte welkom om uw spullen een tweede kans te bieden of om lekker rond te snuffelen! Op het grasveld grenzend aan de buurtkamer, gelegen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: