001 - Homan Zonnepanelen

Publieksavond bestemmingsplan woonschepen


Geplaatst op: 18 september 2012

Op 24 september 2012 wordt een publieksavond gehouden over het voorontwerp Bestemmingsplan Woonschepen. Iedereen is van harte welkom voor meer uitleg over het bestemmingsplan.

Wethouder Gertjan van der Hoeven zal toelichten waarom het college een bestemmingsplan wil maken voor de woonschepen. Ook wordt uitleg gegeven over hoe het bestemmingsplan is opgebouwd. Waar kunt u een bepaald woonschip vinden en hoe ziet u dan welke regels daarvoor gelden?
Na de presentatie is er eerst ruimte voor het stellen van algemene vragen. Sommige vragen zijn voor iedereen relevant, zodat gekozen is voor een panel dat vragen beantwoordt uit de zaal. Daarna zal er aan diverse tafels ruimte zijn voor het stellen van individuele vragen en toelichtingen.

Jachthavens
Een deel van de woonschepen ligt in jachthavens. Daarvoor gelden andere regels dan voor woonschepen buiten jachthavens. Daarom is gekozen voor twee zalen waarin vragen gesteld kunnen worden. Eigenaren van jachthavens en mensen die belang hebben bij deze woonschepen zullen hun vragen kunnen stellen in de eerste zaal. Voor woonschepen buiten jachthavens zal een tweede zaal beschikbaar zijn.

Uitnodiging
Wethouder Van der Hoeven: ‘Het is een heel belangrijke stap in het proces rond de woonschepen. Na een lange periode van voorbereidingen kan nu iedereen zien hoe het bestemmingsplan er uit gaat zien. Om te zorgen dat er straks een goed bestemmingsplan wordt vastgesteld, is het belangrijk dat iedereen het eigen woonschip controleert. Daarnaast vinden wij het als college heel belangrijk om mensen hun mening te vragen over de gemaakte keuzes. Daarom willen wij iedereen van harte uitnodigen om deze avond te komen.'

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Publieksavond bestemmingsplan woonschepen

Op 24 september 2012 wordt een publieksavond gehouden over het voorontwerp Bestemmingsplan Woonschepen. Iedereen is van harte welkom voor meer uitleg over het bestemmingsplan. Wethouder Gertjan van der Hoeven zal toelichten waarom het college een bestemmingsplan wil maken voor de woonschepen. Ook wordt uitleg gegeven over hoe het bestemmingsplan is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: