01 - Nooit Gedacht

Workshop Mozaïeken voor mantelzorgers


Geplaatst op: 18 september 2012

Maandag 24 september kunnen mantelzorgers uit De Ronde Venen onder begeleiding van Annet Nielen mozaïeken in de Buurtkamer. Annet Nielen heeft een atelier aan de Kromme Mijdrecht waar ze verschillende workshops geeft.

Het verlenen van mantelzorg is vaak zwaar. Ontspanning is daarom des te belangrijk. Even met iets anders bezig zijn, zorgt ervoor dat u zich weer oplaadt. Voor deze workshop wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 3,00 per persoon. De overige kosten worden gesponsord door de Round Table 169. U kunt zich aanmelden tot 21 september. Dit kan bij Stichting de Baat, tel 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl. We zien u graag!

Bent u mantelzorger en woont u in De Ronde Venen, dan bent u van harte welkom bij de mantelzorgsalon op maandag 24 september van 13.30 tot 15.30 uur in De Buurtkamer aan de G. van Aemstelstraat 5 in Mijdrecht.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsgroep voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Smit, coördinator Steunpunt Mantelzorg, tel. 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop Mozaïeken voor mantelzorgers

Maandag 24 september kunnen mantelzorgers uit De Ronde Venen onder begeleiding van Annet Nielen mozaïeken in de Buurtkamer. Annet Nielen heeft een atelier aan de Kromme Mijdrecht waar ze verschillende workshops geeft. Het verlenen van mantelzorg is vaak zwaar. Ontspanning is daarom des te belangrijk. Even met iets anders bezig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: