01 - Nooit Gedacht

Netwerkborrel Rondje van de Zaak


Geplaatst op: 18 september 2012

Vrijdag 14 september jongstleden organiseerden de Combinatiefunctionarissen Uithoorn de netwerkborrel "Rondje van de Zaak" voor de Uithoornse sport-& cultuuraanbieders.
In de kantine van de Brede School konden de genodigden vrijdagavond genieten van een gezellig hapje en een drankje. De combinatiefunctionarissen Sport, Nieuwe Media, Lezen en Kunst&Cultuur gaven tijdens deze borrelavond een kijkje in de keuken middels een kort filmpje. En om vragen rondom de functie boven tafel te krijgen, werd er gezamenlijk een mindmap gemaakt. Het gesprek kwam daardoor goed op gang.

Na het plenaire gedeelte was er ruimte voor een speeddate met de combinatiefunctionarissen. Daar werd goed gebruik van gemaakt. Al was er nauwelijks sprake van een speeddate. De gesprekken rond de tafel duurden namelijk veel langer dan een minuut. En gelukkig maar. Een goed gesprek is meer dan eens de basis voor een mooi plan. En daar zien de combinatiefunctionarissen naar uit, samen mooie plannen maken om de Uithoornse kinderen aan het lezen, sporten en cultureel actief te krijgen! Dank aan de Brede school voor het faciliteren en dank aan alle gasten voor de fijne opkomst en mooie bijdrage aan deze eerste cf-borrel.

Voor meer informatie over de borrel en andere bezigheden van de combinatiefunctionarissen zie graag www.sites.google.com/site/cfuithoorn

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Netwerkborrel Rondje van de Zaak

Vrijdag 14 september jongstleden organiseerden de Combinatiefunctionarissen Uithoorn de netwerkborrel "Rondje van de Zaak" voor de Uithoornse sport-& cultuuraanbieders. In de kantine van de Brede School konden de genodigden vrijdagavond genieten van een gezellig hapje en een drankje. De combinatiefunctionarissen Sport, Nieuwe Media, Lezen en Kunst&Cultuur gaven tijdens deze borrelavond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: