001 -Brouwer Transport

Succesvolle 9e moederverwendag


Geplaatst op: 18 september 2012

Zaterdag 15 september jl. was de jaarlijkse verwendag voor moeders van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, georganiseerd door Rotary Mijdrecht. 60 dames werden vroeg opgehaald en naar Rendez-Vous gebracht. Daar stond de koffie klaar, aangeboden door Frans Schreurs van Rendez-Vous. Burgermeester Divendal was aanwezig om de bus uit te zwaaien: hij gaf een zak snoep mee voor onderweg. Rond negen uur stapten we in de bus. In de bus werd weer druk geprobeerd te raden waar we deze keer naar toegingen.

Rotterdam was dit keer onze bestemming. We startten met een rondvaart door de haven. Daarna kregen we een rondleiding op het voormalige Stoomschip SS Rotterdam. Op dat prachtige schip genoten we vervolgens van een heerlijke lunch. Na de lunch vertrok het gezelschap in de bus naar de Willemskade, waar het Wereldmuseum bezocht werd. Daar raakten de moeders even helemaal in andere sferen. Iedereen was zeer onder de indruk van de prachtige en vooral zeer uitgebreide collectie. Intussen was het heerlijk weer geworden en genoot iedereen nog van een korte wandeling naar de oude Veerhaven. Na een drankje en een snoeperijtje vertrok de bus om vier uur weer richting De Ronde Venen.

Daar wachtte de dames een grote verrassing: een geweldig feest in de tent op het terrein van Van Schie. Ze werden ontvangen door het Vinkeveense Shantykoor dat het toepasselijke "toen wij uit Rotterdam vertrokken...' zong. Binnen in de feestelijk ingerichte tent kregen ze een buikdansworkshop. Menig ongekend talent kwam naar boven. In de tussentijd arriveerden vrijwel alle partners in de kantine van Van Schie. Met het Shantykoor studeerden ze een lied in voor hun vrouwen. Aan het eind van de buikdansworkshop kwam het Shantykoor zingend binnen met de mannen in hun kielzog. De dames waren enorm verrast hun partners te zien, die in het geheim door de Rotary uitgenodigd waren. De avond kon niet meer stuk: er was een heerlijk diner, uitgeserveerd door leden van de Rotary en er werd gedanst op de muziek die DJ John Den Hollander draaide. Uiteraard werden de heer en mevrouw Van Schie uitgebreid bedankt, in het zonnetje gezet en toegezongen. We kijken terug op een geweldige moederverwendag, die mede mogelijk werd gemaakt door Van Schie, Event Station, HEMA, Meeus en niet te vergeten Partycentrum de Meijert die de catering verzorgde.

Rond 22.00 uur was het feest afgelopen; deze keer hoefden de moeders niet opgehaald te worden. Tot volgend jaar was een veelgehoorde kreet.
Rotary Mijdrecht organiseert jaarlijks deze verwendag. Die wordt betaald uit de opbrengst van het jaarlijkse Bedrijvenvoetbaltoernooi.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Succesvolle 9e moederverwendag

Zaterdag 15 september jl. was de jaarlijkse verwendag voor moeders van kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, georganiseerd door Rotary Mijdrecht. 60 dames werden vroeg opgehaald en naar Rendez-Vous gebracht. Daar stond de koffie klaar, aangeboden door Frans Schreurs van Rendez-Vous. Burgermeester Divendal was aanwezig om de bus uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: