02 - Senior  sportief actief 2e week

Tientallen auto's vernield in Vinkeveen


Geplaatst op: 17 september 2012

Vinkeveen - Na een melding over vernielde auto's troffen agenten zondag 16 september tientallen bekraste auto's aan op de Scholeksterlaan.

De politie vermoedt dat iemand langs de geparkeerde auto's is gelopen en met een scherp voorwerp de lak van de auto's heeft bewerkt. Sommige krassen zijn echter zo diep dat het metaal zichtbaar is. De politie vermoedt dat de auto's in avond/nacht van zaterdag 15 op zondag 16 september tussen 22.00 en 07.00 uur zijn vernield. De gedupeerden is het advies gegeven om zoveel mogelijk gebruik te maken van internet om aangifte te doen. Bij de politie komen de aangiften inmiddels binnen en blijkt dat ook geparkeerde auto's op de Kievitslaan zijn vernield.

De politie vraagt een ieder die informatie heeft dit te melden om zo de verantwoordelijke persoon of personen op te sporen en aan te houden. Informatie kan worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem telefoon 0800-7000 of via het e-mailadres: derondevenen@utrecht.politie.nl 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tientallen auto's vernield in Vinkeveen

Vinkeveen - Na een melding over vernielde auto's troffen agenten zondag 16 september tientallen bekraste auto's aan op de Scholeksterlaan. De politie vermoedt dat iemand langs de geparkeerde auto's is gelopen en met een scherp voorwerp de lak van de auto's heeft bewerkt. Sommige krassen zijn echter zo diep dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: