02 - Senior  sportief actief 2e week

Veiling in Museum De Ronde Venen


Geplaatst op: 17 september 2012

Wegens groot succes verlengd! De kleinste veiling van Nederland beleef je in Museum De Ronde Venen. Neem aanstaande zaterdagmiddag 22 september vanaf 14.30 uur plaats in de originele veilingbankjes en ervaar de spanning als de wijzer van de authentieke klok begint te draaien. Houd de handen aan de knop... Druk je als eerste, dan is het product voor jou! De veilingwaar bestaat ook dit keer weer uit dagverse groente en bloemen, aangeboden door diverse lokale tuinders en ondernemers.

De Vinkeveense Groente- en Fruitveiling heeft van 1917 tot 1980 een belangrijke rol gespeeld in het leven van de bewoners uit de regio. Hier werden de producten van tuinders uit de omgeving geveild. De geschiedenis van deze veiling ontdek je in Museum De Ronde Venen. Ook nu zijn diverse lokale tuinderijen en ondernemers leverancier van de verse groente en bloemen voor deze veiling, maar dit keer zonder winstoogmerk. De opbrengst komt namelijk geheel ten goede aan het goede doel: het behoud van Museum De Ronde Venen. Speciaal voor deze gelegenheid is tuinder en oud bestuurslid van de veiling Toon Bunschoten aangesteld als veilingmeester. Op professionele wijze brengt hij de goederen aan de man. De veiling is een ware beleving voor jong en oud!

Ontdek de geschiedenis achter de veiling in de tijdelijke expositie ‘Vinkeveense Vaarveiling'. Het hele weekend staan de medewerkers van Museum De Ronde Venen voor je klaar om je rond te leiden, meer informatie te geven en je vragen te beantwoorden.

Museum De Ronde Venen
Herenweg 240 Vinkeveen
T (0297) 262 223
E info@museumderondevenen.nl
Geopend van april t/m oktober op woensdag t/m zondag van 14.00-17.00 uur

Wegens succes verlengd t/m 31 oktober 2012
"Vinkeveense Vaarveiling. De kleinste veiling van Nederland 1917-1980"
22 september vanaf 14.30 uur: veilen met de originele veilingklok

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veiling in Museum De Ronde Venen

Wegens groot succes verlengd! De kleinste veiling van Nederland beleef je in Museum De Ronde Venen. Neem aanstaande zaterdagmiddag 22 september vanaf 14.30 uur plaats in de originele veilingbankjes en ervaar de spanning als de wijzer van de authentieke klok begint te draaien. Houd de handen aan de knop... Druk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: