01 - Nooit Gedacht

Mobiel Servicepunt kiest het ruime sop


Geplaatst op: 17 september 2012

Het mobiele Servicepunt van Servicepunt De Ronde Venen en Rabobank Rijn- en Veenstromen heeft in de maanden juli en augustus een zomeractie gehouden.

De inwoners van Amstelhoek en De Hoef konden hun vakantie-ervaring op een mooie kaart met ons delen. De twee mooiste en origineelste inzendingen werden beloond met een prijs. Ook in de kernen rondom Woerden konden mensen meedoen met deze actie. Uit deze inzendingen werden eveneens twee prijswinnaars gekozen. De prijswinnaars mochten allen introducés meenemen.

En zo gebeurde het dat we op zaterdag 15 september met een volle bezetting afmeerden vanaf de kade van Zorgboerderij Amstelkade. De schipper van het RABOotje heeft ons door het prachtige gebied rondom De Hoef gevaren. Het weer was ons goed gezind, de sfeer was opperbest en we kunnen wel spreken van een zeer geslaagde boottocht!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mobiel Servicepunt kiest het ruime sop

Het mobiele Servicepunt van Servicepunt De Ronde Venen en Rabobank Rijn- en Veenstromen heeft in de maanden juli en augustus een zomeractie gehouden. De inwoners van Amstelhoek en De Hoef konden hun vakantie-ervaring op een mooie kaart met ons delen. De twee mooiste en origineelste inzendingen werden beloond met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: