02 - Senior  sportief actief 2e week

Atlantis laat punten liggen


Geplaatst op: 17 september 2012

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis tegen KCD in Doorn. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 15 tegen 12 voor KCD.
In de eerste helft liep de score gelijk op. Atlantis liet bij vlagen een verzorgd aanvallend spel zien met goed uitgespeelde doelpunten. Echter, de Mijdrechtenaren liet zich te veel beïnvloeden door het fysieke spel van de tegenstander en de teams gingen met een gelijkspel de rust in.

Ondanks dat Atlantis strijdlust liet zien, had zij moeite om tot score te komen. KCD maakte hier goed gebruik van en scoorde meerdere malen van afstand. Zowel verdedigend als aanvallend had de Rabobank ploeg hier geen antwoord op en keek zij de gehele tweede helft tegen een achterstand aan. Het inzetten van nieuwe krachten kon hier geen verandering meer in brengen. De wedstrijd werd afgesloten met een verlies van 15 tegen 12.
Een uitermate teleurstellend resultaat van een wedstrijd waarbij door Atlantis zeker op winst werd ingezet. Atlantis zal nu alle zeilen bij moeten gaan zetten om de doelstelling voor dit seizoen te halen.
Aankomende zaterdag speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis om 15.30 in Mijdrecht tegen GKV.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis laat punten liggen

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis tegen KCD in Doorn. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 15 tegen 12 voor KCD.In de eerste helft liep de score gelijk op. Atlantis liet bij vlagen een verzorgd aanvallend spel zien met goed uitgespeelde doelpunten. Echter, de Mijdrechtenaren liet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: