Atlantis 3 wint

Geplaatst op: 17 september 2012

Atlantis startte scherp en had goede kansen. De Vinken wisten echter als eerste de gele korf te vinden. Kort daarna antwoordde Chantal Poolman met een korte kans. De doelpunten gingen over en weer en de ruststand was 5-6 in het voordeel van De Vinken (doelpunten uit handen van Chantal Poolman 3x, Martijn de Horde en Iris Facee Schaeffer).

Na de rust maakte Wilma Kranenburg haar wisselbeurt waar met een prachtig afstandschot. Direct daarna schoot Cynthia Sassen de ploeg uit Mijdrecht naar een voorsprong. Na een moment van zwakte maakte De Vinken de score gelijk. Toen werd het spannend. Tot de laatste vijf minuten stond het 8-8 gelijk. Beide ploegen creëerden veel kansen voor de winst, maar Atlantis gesponsord door H.W. van der Laan b.v. trok aan het langste eind met een doelpunt van Chantal Poolman. Eindstand 9-8.

De eerstvolgende thuiswedstrijd van Atlantis 3 is op 29 september. Om 12:30 uur staat dan de wedstrijd tegen Fiducia 3 op het programma. U bent allen van harte uitgenodigd om te komen kijken op het sportterrein aan de Hoofdweg.

Atlantis 3, gesponsord door H.W. van der Laan b.v., speelde zaterdag 15 september de streekderby tegen De Vinken 3. De Mijdrechtse ploeg wist dat dit een moeilijke wedstrijd ging worden, want De Vinken hadden gewonnen van Oranje Nassau, en Atlantis had dat niet. Atlantis startte scherp en had goede kansen. … Lees meer »