001 - Escaperoom aglemeen

Le Mans Koeriers Clubkampioenschappen jeugd tennisvereniging DRV groot succes


Geplaatst op: 17 september 2012

Van zondag 1 september tot en met zondag 9 september zijn de Clubkampioenschappen Jeugd bij Tennisvereniging De Ronde Vener in Mijdrecht gehouden. Wat hebben we geluk gehad met het weer! De hele week is het prachtig tennisweer geweest.

Zoals elk jaar zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren gelijk. Dit jaar was er voor het eerst een sponsor: Le Mans Koeriers uit Mijdrecht. Er waren verschillende categorieën, vele hiervan werkten met het 'poule-systeem' waardoor er meerdere wedstrijden werden gespeeld voor één prijs. Voor de winnaars in de meisjes en jongens enkel in de categorie A is er een extra prijs. Naast de beker die bij hun behaalde 1e plaats hoorde, mogen zij ook de wisselbeker voor een jaar mee naar huis nemen! Dit jaar waren dat bij de jongens Jarni van der Wilt en bij de meisjes Kim Dijkstra. Zij zijn de Jeugd-Clubkampioenen van De Ronde Vener.

Ook deden er veel nieuwe leden mee. Voor hen waren de clubkampioenschappen een hele nieuwe ervaring, maar ze deden het erg goed! Het is bovendien erg stoer dat ze mee gedaan hebben. Er was dit jaar een goede opkomst.

Zonder onze sponsors hadden de clubkampioenschappen niet zo'n groot succes geweest! Onder andere Albert Heijn Leicester was bereid ons te sponsoren. Van hen kregen we verschillende soorten fruit, een onmisbaar sportdrankje en chips. De Firma GT-Bunck had een lekkere cornetto voor elke deelnemer: met het mooie weer was dat een heerlijke versnapering. Voor in het weekend had Automotive-centre van Nieuwkerk uit Mijdrecht een leuke verrassing: elk kind mocht op hun kosten een lekker bakje patat halen! Op deze manier willen we alle sponsors hartelijk bedanken, jullie hebben ons fantastisch geholpen!

JE. A 1ste Jarni v.d. Wilt 2de Bjarne Vedder
JE. B 1ste Jimmy Kok 2de Niels Oliemans
JE. C 1ste Matthijs v.d. Wilt 2de Giel Schouten
JE. D 1ste Jesse v.d. Helm 2de Yannick Andriessen
JD. A 1ste David haspels 2de Stefan Dijkstra
Jimmy Kok Ruben Ruijgrok
JD. B 1ste Joey Hondt 2de Jesse v.d. Helm
Julian de Man Javier van Meines
ME. A 1ste Kim Dijkstra 2de Franciska Oudshoorn
ME. B 1ste Demi Andriessen 2de Joshua Spruijt
ME. C 1ste Nikki Brands 2de Isabella de Graaff
MD. A 1ste Kim Dijkstra 2de Demi Andriessen
Joline Twaalfhoven Kirsten Kapteijn
MD. B 1ste Sem Bierman 2de Isabella de Graaf
Nikki Brands Marte Schnieders
GD. A 1ste Kim Dijkstra 2de Nandy van Kroonenburg
Ruben Ruijgrok Danny Twaalfhoven
GD. B 1ste Demi Andriessen 2de Rosa Terpstra
Yannick Andriessen Milan van Dijk

Dit jaar hadden we nog een extra verloting. De hele week kon er geraden worden hoeveel gekleurde ballen er in een grote koker zaten. Wie er het dichts bij in de buurt zat kreeg een prijs. Er zaten maar liefst 503 ballen in. Bij de jeugd was dat Niels Oliemans en bij de senioren was het Nadege Röling. Zij kregen allebei een cadeaubon.

Naast deze clubkampioenschappen organiseren wij nog verschillende andere jeugdtoernooien. Voor meer informatie over onze club kunt u ook kijken op onze website: www.tvdrv.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Le Mans Koeriers Clubkampioenschappen jeugd tennisvereniging DRV groot succes

Van zondag 1 september tot en met zondag 9 september zijn de Clubkampioenschappen Jeugd bij Tennisvereniging De Ronde Vener in Mijdrecht gehouden. Wat hebben we geluk gehad met het weer! De hele week is het prachtig tennisweer geweest.Zoals elk jaar zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd en de senioren gelijk. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: